Opzoek naar VO docent vacatures?

Ben jij opzoek naar de VO docent vacatures? Neem dan snel een kijkje op de website van Goudgrijs.nl. Hier heb je niet alleen een ruime keuze. Ook wordt je direct vakkundig en zeer vriendelijk geholpen. Op deze website vind je diverse geschikte vacatures. Hierin ben je natuurlijk vrij om te kiezen. Het ligt er maar net aan waar jij voor hebt gestudeerd. Als jij de volledige lijst wilt bekijken, dan raad ik je aan om zelf eens op deze website te kijken.

Verandering van mijn werkzaamheden

Voor een kleine half jaar geleden kreeg ik helaas te horen dat mijn functie op school wordt opgeheven. Dit hield direct in dat ik dus zonder werk kwam te zitten. Aangezien ik niet van het thuis zitten ben, heb ik direct de laptop erbij gepakt om te solliciteren. Binnen de kortste keren kwam ik terecht op de website van Goudgrijs.nl. Op deze website wist ik het zeker dat ik goed zat. Het belangrijkste was toch echt het feit dat er een functie te vinden is waar ik voor heb geleerd. Uiteindelijk ben ik weer aangenomen op deze school en werk ik er nu nog steeds met onwijs veel plezier!

Dit bericht is geplaatst in Vacature met de tags , . Bookmark de permalink.