Geen categorie

Pakketkluis

Een pakketkluis is een brievenbus die geschikt is voor het ontvangen van post en kleine pakketjes. De bezorger stopt het pakketje in de kluis, doet de kluis op slot door op een knopje te drukken. Dit doet hij als er niemand thuis is. Je kan dan de pakketkluis met een speciale sleutel openen om het pakketje eruit te halen.

Soorten pakketbrievenbussen

Er zijn verschillende soorten pakketbussen. Bij het kopen van een pakketkluis is het belangrijk om op te letten of deze voldoet aan je wensen. Voor kleine pakketjes in je brievenbus kun je kiezen voor de

De PTT brievenbus

Deze pakketkluis is goedkoop en heeft geen slot. Deze pakketbrievenbus is geschikt voor het ontvangen van kleine pakketjes en post.

Vrijstaande pakketkluis

Deze pakketkluis is verkrijgbaar in 2 varianten. Je kunt kiezen uit brievenbussen die aan een statief gemonteerd kunnen worden. Je kunt ook kiezen voor brievenbussen die uit 1 geheel bestaan. Je kunt deze vrijstaande briefkast ook in je tuin plaatsen.

Pakketbus met slot

Deze pakketbrievenbus werkt met slot. De bezorger doet het pakketje in de brievenbus, doet de brievenbusklep dicht. Hij doet de klep in een slot. Hierna is de brievenbus alleen te openen met het bijbehorende sleutel. Het is een veilige manier van pakketten ontvangen.

Pakketkluis kopen

Het is handig om een pakketkluis te hebben als je veel online bestellingen doet en weinig of niet thuis bent. Je hoeft dan niet thuis te blijven om een pakket te ontvangen. Je hoeft dan ook niet naar een afhaalpunt te gaan of bij de buren om je pakket op te halen. Het bespaart veel tijd voor zowel jou als voor de bezorger. Deze pakkettenbrievenbus heeft niet veel nadelen. De bezorgde pakketjes liggen veilig op de bodem. Wordt de pakkettenkluis geopend, verschijnt een tussenklep die zorgt ervoor dat niemand die pakketjes te pakken krijgt.