Pastoe kast, een ware schat in je eigen huis!

De Pastoe kast is een van de mooiste en stijlvolle kast die ik ooit heb gezien. Voor een paar weken terug was ik druk opzoek naar een nieuw interieur. Na een aantal jaren er naar gekeken te hebben was het voor mij tijd voor vernieuwing. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden hierin. Zelf wist ik al wel dat het een lastige klus zou worden. Ik zoek namelijk niet de standaard meubels die je op iedere hoek van de straat kunt vinden. Nee, ik zie graag unieke en de meest gekste meubels in huis verschijnen. Enfin, nu had ik al een aantal dingen voor in huis gevonden, echter nog geen kast.

Pastoe kast

De Pastoe kast tegengekomen op het internet

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een kast. Dat was het enige wat ik nog moest zien te vinden. Uiteindelijk kwam ik terecht op de website van Daamen Interieur. Dit bedrijf verkocht de Pastoe kast en die trok meteen mijn interesse. Strak design en bovendien zal dit onwijs gaaf staan in de woonkamer.

Aangezien ik dit fantastisch vond, heb ik ervoor gekozen om het te gaan bestellen. In een mum van tijd was dit gelukt en voordat ik het wist, werd het door hen al netjes bezorgd!

Dit bericht is geplaatst in Lifestyle met de tags , , , . Bookmark de permalink.