Personal training bij Move2ur

Ben je woonachtig in tiel of omgeving en ben je op zoek naar goede personal training? Dan ben je bij Move2ur aan het juiste adres. De personal trainer heeft namelijk al meer dan 12 jaar ervaring in het geven van personal training en kan jou erg goed begeleiden in het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. 

Het creëren van een gezondere levensstijl 

Wil je jouw levensstijl graag veranderen dan kan de personal trainer van Move2ur jou erg goed helpen. Door de personal training zul je jezelf fitter en energieker voelen en zul je dat zelfde cirkeltje doorbreken waar je al maanden of zelfs al jaren in vast zit. Voor specifieke doelen zoals afslanken of het lopen van een marathon kan de personal trainer jou ook erg uitgebreid begeleiden. De personal trainer heeft erg veel ervaring en kennis op het gebied van fitness waardoor zij iedere sporter ongeacht het niveau kan begeleiden om sterker en fitter te worden. Door het volgen van personal training zul je een betere versie van jezelf creëren en zul je weer grip krijgen op je leven. 

personal-training

Het opstellen van een voedingsschema 

Voor het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen is het consumeren van de juiste voeding van essentieel belang. De personal trainer van Move2ur zal daarom tijdens het intakegesprek ook uitgebreid praten over jouw huidige voedingspatroon. De personal trainer zal vervolgens een voedingsschema opstellen op basis van de voeding is jij lekker vindt om te consumeren.

Dit bericht is geplaatst in Lifestyle met de tags , , . Bookmark de permalink.