Ripple kopen?

Ik vond het erg gemakkelijk om Ripple (XRP) te kopen. Het was alleen maar een kwestie van een Ripple Wallet aanmaken op Bitvavo en daarna een geld bedrag overmaken om aan de slag te gaan met de coin. Ik voelde me ook erg veilig, omdat Bitvavo gebruik maakt van een modern beveiligingssysteem en een professioneel team.

 De kenmerken van Ripple

Ripple kopen zorgt ervoor dat je valuta wereldwijd in een paar seconden kan versturen. Ripple wil hiermee het trage en dure SWIFT systeem vervangen. Ripple is daarnaast ook pre-mined. Dit betekent dat het bedrijf zelf alle munten heeft gemaakt. Het bedrijf Ripple Labs bezit ook nog zo’n vijftig miljard Ripples. Het bedrijf houdt dit in bezit, omdat ze hopen dat de prijs van Ripple in waarde zal stijgen. Het systeem van Ripple zal integratie ook gemakkelijker kunnen maken, waardoor Ripple waarschijnlijk ook steeds meer geaccepteerd zal worden door overheden. Ook wordt er gezegd dat banken de technologie waarop Ripple is gebaseerd erg interessant vinden.

 Een eigen account aanmaken

Om gebruik te kunnen maken om een Bitcoin aan te gaan aanschaffen, heb je hiervoor een account nodig. Een account met een wallet, waarmee je kan betalen en de winst op kan laten boeken. Hiervoor zijn er een paar belangrijke zaken waaraan jij moet voldoen. Al deze zaken staan vermeld op de website van Bitvavo.com. Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, dan kan je contact opnemen met één van de medewerkers. Doordat zij allemaal hun passie hebben voor de digitale valuta, kunnen zij jou goed op weg helpen.

Veel positieve recensies op deze website te vinden

Voordat ik zelf ergens een aankoop voor ga doen, wil ik altijd weten hoe andere mensen daar tegenover staan. Zo lees ik vaak de beoordelingen die je meestal op een website kan vinden. Ook hier bij Bitvavo.com staan diverse beoordelingen van klanten en ik moet zeggen dat deze allemaal zeer positief zijn. Van een beoordeling als betrouwbaar, als ook overzichtelijk en een snelle uitbetaling. Al dit positieve commentaar hebben mij doen besluiten om mij meer te gaan verdiepen in de mogelijkheden van de digitale valuta.

Sinds ik mij ben gaan verdiepen in deze digitale valuta, is het een gesprek voor elke verjaardag geworden. Meerdere familieleden hebben te horen gekregen waar ik mee bezig was en hierdoor zijn zij zich hier ook in gaan verdiepen. Best wel interessant om te zien hoe iedereen ermee bezig is. Ik zelf vind het een zeer interessante manier om om te gaan met deze vorm van valuta. ​Ripple kopen

Verwachting van Ripple

Doordat Ripple waarschijnlijk steeds meer gebruikt zal worden door banken, zal de prijs van deze coin gaan stijgen. Er zijn ook al erg veel banken die samenwerken met Ripple en daardoor groeit ook het vertrouwen in Ripple. Hierdoor denk ik ook dat de waarde van Ripple zal gaan stijgen. Ripple is dus een erg handige currency en dan vooral voor banken, dus waarom zou jij geen Ripple kopen? Het is erg gemakkelijk en er zit toch best wel een toekomst in.

 

Dit bericht is geplaatst in Zakelijk met de tags , , , . Bookmark de permalink.