Geen categorie

Spiegel te koop

Je wil graag een nieuwe wandspiegel kopen, maar je weet niet zo goed waar dit mogelijk is. Hieronder zal ik een paar handige tips meegeven zodat het kopen van een spiegel wellicht wat makkelijker gaat.

Bouwmarkten

Een bouwmarkt is een goede plek om een spiegel te vinden. In Nederland zijn verschillende bouwmarkten waar je binnen kunt lopen en waar je veel verschillende spiegels tegen zult komen, in bijvoorbeeld showrooms. Dit is meteen erg handig omdat je op deze manier de spiegel echt kunt zien. Zo kom je voor geen vervelende verrassingen te staan en weet je zeker dat de afmetingen juist zijn. Daarbij is het in de meeste gevallen mogelijk om de spiegel meteen mee naar huis te nemen. Twee vliegen in één klap dus!

Online

Geen tijd of zin om helemaal naar de bouwmarkt te gaan om jouw perfecte spiegel te vinden? In dit geval hebben we gelukkig internet en een overvloed aan keuzes in bedrijven die gespecialiseerd zijn in spiegels en deze dus ook verkopen. Het enige wat je hoeft te doen, is googlen en jij vind gegarandeerd jouw spiegel. Het enige waar misschien nog rekening mee gehouden moet worden, is de afmeting van de spiegel maar hierna is het alleen een kwestie van bestellen en wachten totdat de spiegel aan jouw huis geleverd wordt! Perfecte keuze dus wanneer je zonder zorgen een nieuwe spiegel wilt bestellen.

Tweedehands

Tegenwoordig is vintage helemaal in en wellicht geldt dit ook voor spiegels. Veel mensen verkopen in ieder geval hun spullen, online en offline, en regelmatig zitten hier ook spiegels tussen. Het voordeel hieraan is dat omdat de spiegel tweedehands is, deze waarschijnlijk voor een lagere prijs wordt verkocht dan de originele prijs. Op deze manier kun je misschien ook pareltjes vinden en je maakt de verkopers er uiteraard erg blij mee wanneer jij de spiegel van hen over koopt. Wie weet zit er wel een verhaal achter?