Een stevig windscherm op het terras

Op ons wensenlijstje stond nog een windscherm terras. Dat is iets wat wij toen alles eenmaal stond veel eerder hadden moeten doen. Omdat wij een tapas restaurant hebben en wij ons altijd op het terras konden redden met de parasols. Hebben wij toch ontdekt dat wij met de parasols niets kunnen doen aan tocht. Hierdoor bleven mensen minder lang zitten of verplaatste zich naar binnen. Omdat wij tijdens de zomermaanden onze klanten willen laten genieten in alle comfort op ons terras, hebben wij ervoor gekozen om op zoek te gaan naar het juiste adres die dit voor ons kon realiseren. 

windscherm terras

Verwacht een aantrekkelijke prijs naast de uitstekende kwaliteit

Wij hebben een windscherm op ons terras laten plaatsen door de frima: Xterior. Hier kun je een absolute kwaliteit verwachten voor ook nog eens een zeer aantrekkelijke prijs. Het maatwerk wordt standaard uitgevoerd en wanneer de bestelling wordt geleverd, wordt dit op een vakkundige manier gemonteerd. Dit noem ik nog eens professioneel. De schermen zijn van duurzame materialen gemaakt. Dit zorgt ervoor dat wij een flink aantal jaren zorgeloos kunnen genieten van onze aanwinst. Voor de ondernemer die in het bezit is van een terras? Neem eens een kijkje op deze website. 

Het is prettig om een goede tip te krijgen als je ergens naar op zoek bent. Wij hebben dit adres gevonden op het internet. Dit bedrijf heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Daarom zou ik dit bedrijf dan ook een ieder willen aanraden.

Dit bericht is geplaatst in Zakelijk met de tags , , , . Bookmark de permalink.