Tip voor een erg leuk museum

Mijn oma is een erg grote kunstliefhebber daarom gingen we ook op zoek naar een leuk museum om mooie kunst te bezichtigen. Het leek mij namelijk een erg leuk idee om samen met mijn oma een dagje weg te gaan. 

terecht gekomen op de website van Musee Lalique 

Toen ik samen met mijn oma op het internet op zoek ging naar een kunstmuseum bij ons in de buurt kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Musee Lalique ons het meeste aan. De website van dit museum is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over het museum zelf en voor de kunst die het museum tentoonstelt. Op de website staat onder andere vermeld dat het museum erg mooie glaskunstwerken tentoonstel van zeer bekende kunstenaars. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen naar de arrangementen die het museum aanbiedt. Nadat we de arrangementen met elkaar hadden vergeleken besloten we om voor het prosecco arrangement te kiezen. 

museum-arrangement

Een zeer leuke en gezellige dag bij ons bezoek aan Musée Lalique 

In het museum werden we erg vriendelijk ontvangen en rondgeleid. Het museum stelt super mooie kunst tentoon en we hebben erg genoten van onze prosecco. Na het bezoek aan het museum hebben we een rondje gelopen door de Hanzestad Doesburg.

Dit bericht is geplaatst in Lifestyle met de tags , , . Bookmark de permalink.