Wonen

Tips bij het aanschaffen van een nieuw sanitair

Is het tijd om het sanitair te veranderen? In dit artikel geven tips waar je rekening mee moet houden bij het vervangen van je sanitair. Veel leesplezier!

Verandering

Als je jouw sanitair compleet wil veranderen, dan wil ik je adviseren om een andere kleur te nemen. Het is niet verstandig om hetzelfde type sanitair qua kleur en materiaal te nemen gezien je dit wil veranderen.

Een douchecabine zwart wordt de laatste tijden vaker gekozen, omdat het een zeer mooie design en leuke uitstraling heeft.

Voeg een vrijstaand bad toe

Vrijstaande baden worden steeds populairder. Dit komt omdat je heel goed kunt genieten in dit bad. Je kunt het naar je eigen wens inrichten wat betreft de hitte van het water, kleur, verlichting en geur van de zeep. Dit moet je overigens zelf regelen, maar op basis van je wensen en behoeften kun je het meest geschikte vrijstaand bad vinden.

Volg de trends

Volg de trends zodat je altijd het beste en meest interessant sanitair kunt vinden. Je kunt dit op diverse manieren doen. Aan de ene kant kun je websites/blogs raadplegen waarin interieur/sanitair centraal staat. Ook kun je de branchespecialisten naar hun mening en expertise vragen. Ben je benieuwd welke expert je verder kunt helpen? Kijk dan op de website van Q1 Sanitair of bezoek een van de winkels voor een vrijblijvend advies!