Tips voor een nachtje weg in Nederland

Tijdens covid-19 worden we geadviseerd zo veel mogelijk thuis te blijven. Wintersport of een stedentripje tijdens de winter zit er helaas niet in. Aangezien we veel thuiswerken is het een verademing om even weg te zijn. Gelukkig biedt Nederland een ontzettend mooie natuur waar je een heerlijk weekendje kan vertoeven. Zo ben je er toch even uit en heb je het gevoel dat je even weg bent. En dat gewoon in eigen land!

Kleine steden

Tijdens covid-19 is het niet verstandig om drukke steden zoals Amsterdam, Rotterdam of Den haag op te zoeken. Kleinere steden zoals Dordrecht of Den Bosch zijn ook prachtig maar net iets minder druk. Beide steden worden omringd door prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kan wandelen of kan fietsen. Kijk op vrouwentotaal.be voor de leukste hotspots in Dordrecht. Ook Amersfoort is een echte aanrader, met mooie grachten en monumenten. 

De Nederlandse natuur in

Wanneer je steden graag zoveel mogelijk wilt vermijden én van avontuur houdt is het Nationaal Park Dwingelderveld iets voor jou. In dit natuurpark bevinden zich boomhutten waar je een nachtje kan overnachten. Geniet vanuit je bed van een prachtige zonsopgang. De boomhut is voorzien van een eigen terras, douche, toilet, keuken inclusief vaatwasser en oven. Wat wil je nog meer?! 

Op naar de Waddeneilanden

Wanneer je echt even weg wilt zijn, zijn de Nederlandse Waddeneilanden wat voor jou. Auto’s zijn niet toegestaan en zodra je op de boot stapt ben je letterlijk even weg van het vaste land. Geniet hier van lange strandwandelingen en spot eventueel een zeehond. Op de eilanden vind je leuke Airbnb’s of kleine hotels. Wil jij tijdens dit weekendje weg extra genieten van elkaar? Neem dan een sexy cadeau mee voor je vriend of vriendin. Voor alle mannelijke lezers, kijk op mannenfocus.be voor de leukste cadeaus voor je vriendin. Ze gaat hier ongetwijfeld erg blij mee zijn en jij houdt er ook nog een leuke avond aan over. Win-win situatie dus!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.