Een tropf blumat voor goede watertoevoer

Een tropf blumat besteld voor onze planten. Wij hebben een paar planten in huis staan, beetje groen moet altijd in huis staan toch? Al vergeten wij geregeld de planten water te geven waardoor wij dit weg kunnen gooien en nieuwe planten mogen kopen. Op zich is het niet zo erg om steeds naar de tuincentrum te gaan, echter wil ik graag een oplossing zien te vinden zodat ik het niet meer vergeten om water te geven. Hierdoor ben ik gaan zoeken op het internet naar tips om te gebruiken. Een sticker op de koelkast plakken met het bericht erop dat ik water moet geven werkt niet. Dan maar opzoek naar een andere oplossing wat wél werkt.

tropf blumat

Eindelijk gevonden!

Zo ben ik terecht gekomen op de website van Grow expert. Hier vindt je vrijwel alles voor je planten! Ook een tropf blumat heb ik hier gezien. Tijdens het lezen van de bijbehorende informatie merkte ik op dat deze is bedoeld om geregeld water te geven aan de planten. Yes, nu kan ik het niet meer vergeten! Uiteraard heb ik er ook direct voor gekozen om dit te bestellen.

Dit bericht is geplaatst in Wonen met de tags , , . Bookmark de permalink.