Tuinhuis met veranda

Al een aantal jaren droomde ik van een tuinhuis met veranda. Ik zag mezelf er al helemaal zitten op de heerlijk lange zomeravonden. ik vond het tijd om die droom waar te maken en maakte een schets van hoe het er ongeveer uit zou moeten gaan zien. Een vriend van mij had eerder al een briefje gegeven met daarop de gegevens van de website tuinhuisjescentrum.nl. Ik pakte het briefje erbij en zocht op internet naar de desbetreffende site. Het eerste wat mij opviel waren de mogelijkheden en het ruime aanbod. Ik heb even snel gekeken maar besloot toen om eens in de showtuin van deze firma te gaan kijken.

 Mijn droom is echt uitgekomen ik zit er met veel plezier

Ik werd bij aankomst direct vriendelijk welkom geheten. De verkoper liet mij wat standaard voorbeelden van tuinhuis met veranda zien. Dat was het net niet helemaal naar mijn smaak en ik haalde mijn schets erbij.Ik had niet verwacht dat ze het tuinhuis precies zoals mijn schets konden maken. Maar het was geen enkel probleem om maatwerk te leveren. Nu staat het tuinhuis echt in mijn tuin te pronken. Gemaakt van hoogwaardig kwaliteit hout heel stevig en helemaal naar wens. echt een heel betrouwbaar adres alles is precies zo geregeld en gedaan volgens dat wat we hadden afgesproken. Ik zit er met veel plezier.

Dit bericht is geplaatst in Wonen met de tags , . Bookmark de permalink.