Kerst

Voorbeelden van kerstpakketten

Kerstpakkettenplaza

Het einde van het jaar komt weer in zicht. Dat betekent dat het als werkgever weer tijd is om leuke kerstpakketten te bedenken. Doe je elk jaar vrijwel hetzelfde en wil je wel eens iets nieuws geven? In dit artikel staan verschillende opties voor kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza. Hieruit kun je inspiratie opdoen. Hoe duur het per kerstpakket wordt, is aan jou. Een klein pakket begint al vanaf vijf euro en je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wil. 

Kerstpakkettenplaza

Eten

Wie aan een kerstpakket denkt, denkt aan eten. Dit is meestal ook wat met name in een kerstpakket zit. Om te beginnen is wijn iets wat je vrijwel altijd in een kerstpakket aantreft. Dit kan met alcohol zijn, maar alcoholvrij is ook een optie. Het is een idee om van tevoren alvast te peilen of je werknemer wel of geen alcohol drinkt. Daarnaast zit er altijd wel wat te snacken in een kerstpakket. Dit kunnen nootjes zijn, maar ook chips, chocola of koek. Je hebt kerstpakketten gebaseerd op kleur, maar ook pakketten op basis van wereldkeukens, dieetwensen (zoals vegetarisch/veganistisch) en biologische kerstpakketten. 

Spullen

Een kerstpakket hoeft geen eten te bevatten. Er zijn ook een hele hoop spullen die je in een kerstpakket kan doen. Rituals is een bekende optie wat altijd goed is. Aan de andere kant is het ook wat origineler om een ander verzorgingsmerk te doen. Daarnaast zijn kantoorspullen, zoals schriften of agenda‚Äôs een optie. Wat is ook leuk is zijn interieurspullen, zoals een plant, beeldje, kaarsen, gedroogde bloemen of een geur diffuser.