Waar komt de rage omtrent Birkenstock slippers vandaan?

Birkenstock is een Duits schoenmerk en is sinds 1774 een echt begrip in de schoenindustrie. Het bedrijf is onderhand zo groot geworden, dat 1 op de 4 Duitsers die werken in de schoenindustrie, werken voor Birkenstock. In de afgelopen jaren is Birkenstock enorm gegroeid waardoor ze zich zelfs in de top 5 footwear merken ter wereld mogen rekenen. Maar waar komt die enorme vraag naar Birkenstock slippers en sandalen nou precies vandaan? En wat maakt Birkenstock nou precies zo goed? In dit artikel vertellen we je alles over dit unieke Duitse footwear merk!

Jarenlang verbeteren resulteert in perfectie

Als je producten van Duitse komaf besteld of in huis hebt weet je één ding zeker: het gaat om een degelijk product met uiterst stabiele kwaliteit. Dit is bij de Birkenstock slippers natuurlijk precies net zo. Jarenlang onderzoeken en continu verbeteren heeft ervoor gezorgd dat Birkenstock haar slippers en sandalen tot in de puntjes heeft kunnen verfijnen. Het resultaat? Een slipper gemaakt van zeer hoogwaardige materialen, zoals natuurlatex en suède. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat de slipper (sandalen ook) aanvoelt als een twee huid. Hierdoor ontstaat een zeer hoog niveau van comfort, waar je ook bent en waar je ook naartoe gaat. Of je nou op vakantie naar het strand gaat of thuis op de bank zit.

Een anatomisch voetbed dat zich aanpast aan jou

De Birkenstock slippers beschikken over nog een unieke eigenschap: het anatomische voetbed. Dit voetbed is net als de buitenkant jarenlang onderzocht en continu verbeterd waar mogelijk. Dit resulteerde uiteindelijk in een anatomisch voetbed in alle Birkenstock slippers en sandalen. Het bed zorgt voor ultieme ondersteuning van je voeten, zodat jouw rug altijd zo min mogelijk belast wordt. Daarnaast is het ook nog eens zo dat het voetbed zich na verloop van tijd vormt naar jouw voet. Op den duur zal het comfort dus alleen nog maar verder toenemen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.