Waar op te letten?

Een dildo is een seks speeltje die zowel door mannen als vrouwen gebruikt kan worden. Hierbij wordt deze bij de man anaal ingebracht en bij de vrouw in de vagina. In tegenstelling tot een vibrator, trilt een dildo niet. Het heeft vaak de vorm van een penis, met een gladde afwerking. In dit artikel wordt er meer vertelt over een dildo en worden er enkele tips gegeven.

Soorten van een dildo

Je hebt verschillende soorten dildo’s. Voor anale stimulatie kun je een butt plug gebruiken. Deze zijn eivormig en breng je, zoals gezegd, in de anus in. Je hebt ook voorbind dildo’s. Hierbij kan een vrouw ook bij de partner penetreren. Ook heb je ook nog een dubbele dildo. Deze kan aan beiden kanten worden gebruikt.

Waar koop je het?

Dildo’s kun je bij sexshops kopen. Dit kan zowel online als in een fysieke winkel. Je kunt je bij een dildo kopen, in een fysieke winkel, wel extra goed laten adviseren. Voor iemand met weinig ervaring is dit erg handig. Ook kun je op het internet natuurlijk reviews lezen, maar meestal is het fijner om fysiek met iemand te praten over het betreffende product.

Glijmiddel

Als je een dildo gaat inbrengen, op wat voor manier dan ook, is het in de meeste gevallen erg aan te raden glijmiddel te gebruiken. Dit, omdat het anders te stroef kan gaan en zelfs pijn kan doen. Het is zelf een beetje kijken naar wat voor glijmiddel goed bij jou, of jullie, past. Je hebt bijvoorbeeld glijmiddel op silicone basis, maar dit kan als nadeel hebben dat sommige silicone speeltjes ervan gaan slijten, of dat je het er lastig afkrijgt. Ook kan een silicone glijmiddel vlekken geven op bijvoorbeeld lakens of dekens. Wederom kun je je hiervoor het beste goed in lezen of je laten adviseren in een fysieke winkel.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.