Mode

Waarom je echt een zilveren ketting moet dragen

Zilver onderscheidt zich als een edelmetaal en markeert zijn plaats naast goud. Het eerste gebruik van zilver is in het 4e millennium voor Christus. Dit vond plaats in de vorm van ringen die als betaalmiddel op de markt werden gebracht. Sindsdien is het gebruik van zilver van de ene beschaving naar de andere gegaan. Tegenwoordig is het dragen van zilveren kettingen en andere vormen van sieraden als elegante accessoires in verschillende vormen en stijlen onderdeel van de mode.

Vandaag gaan we meer leren over de voordelen van het gebruik ervan. Lees verder om erachter te komen waarom u vandaag nog een zilveren ketting zou moeten kopen!

Het voegt wat aan je persoonlijkheid toe

Het dragen van zilveren kettingen zal uw persoonlijkheid een vleugje sprankeling geven. De sieraden imponeren ondanks hun vaak kleine vorm. Eén blik op je ketting kan mensen veel vertellen over je manieren en stijl.

Heldere en gedurfde kleuren roepen bijvoorbeeld een kleurrijke persoonlijkheid op, terwijl kleinere sieraden meer doen denken aan de minimalistische manier van denken en rangschikken.Dit geldt zelfs voor uw keuze om een ​​bijpassende zilveren ketting en hanger te dragen.

Je eigenschappen benadrukken

Uw sieradenkeuzes zullen ook helpen om uw beste eigenschappen naar voren te brengen. Het dragen van een ketting met hanger vestigt de aandacht op je nek en gezicht. Een groot paar oorbellen accentueert je gezicht meer terwijl je voor een kleinere kiest. Ketting.

Dit is een voordeel bij formele gelegenheden wanneer je jurk bepaalde kenmerken benadrukt door de snit en pasvorm. Het combineren van een jurk met een ketting van letters kan een vleugje klasse toevoegen. Shop hier mooie kettingen en andere accessoires.

Gemakkelijk schoon te maken en ook gemakkelijk in onderhoud

Afhankelijk van de zuiverheid van het zilver, kunt u sieraden krijgen die hun glans behouden zonder vlekken, of iets duurs voor sterling zilver, maar gevoelig voor luchtbeslag.In situaties waar zilver verkleurd is, kunt u het laten reinigen om de glans te herstellen.

De oorzaak van aanslag is zilversulfide. Dit gebeurt wanneer zwavelatomen zich combineren met zilver. Het goede nieuws is dat zilver relatief eenvoudig schoon te maken is.

U kunt verschillende huishoudelijke artikelen gebruiken om zilveren sieraden schoon te maken. Items zoals zuiveringszout, bijvoorbeeld. Dezelfde aanpak wordt gebruikt bij zilveren kettingen als bij het reinigen van het zilverbad met aluminiumfolie.

Kleur aan je outfit toevoegen

Of het nu op een normale dag is met vrijetijdskleding of een formeel evenement met een jurk, kettingen zijn perfect in dergelijke situaties.Zo kenmerken zilveren sieraden zich vooral door het feit dat het prettig aanvoelt, dat merk je aan het koude gevoel van het zilver.

Het dragen van zilveren sieraden geeft de look die glans. Een geheel zwarte outfit krijgt bijvoorbeeld een andere glans als je een zilveren ketting draagt. In combinatie met diverse modeaccessoires krijg je altijd een unieke look.