Tips

Wat doe jij als de lockdown helemaal voorbij is?

Het is nog even wachten, maar we gaan op het moment van schrijven de goede kant op. De druk op de zorg wordt minder en dat betekent dat we steeds iets meer mogen. We zitten nog wel gebonden aan een aantal regels, maar stiekem droom jij ervan om al meer te mogen. Wat ga jij doen als straks alles weer mag? Wij geven je een aantal leuke tips.

Vissen

Vissen in je eentje is natuurlijk al leuk, maar met een hele grote vriendengroep is een stuk gezelliger. Aan de waterkant met je beste vrienden/vriendinnen, een drankje en een hapje erbij. Vergeet ook niet een lekker hapje voor de vis (boilies) en neem natuurlijk je visspullen mee. Gegarandeerd hebben jullie een fantastische dag.

De kroeg in

Deze kon natuurlijk niet achterblijven. Je gaat de kroeg in! De kroegen zijn al een tijd gesloten en wat is er gezelliger als even de kroeg in gaan met je beste vrienden. Even een lekker biertje of wijntje in de bruine kroeg op de hoek. 

Festival pakken

Een festival klinkt nu nog erg ver weg. Hoe mogen we straks weer met duizenden mensen op een paar vierkante kilometer staan. Droom maar weg bij het idee dat je straks weer met jouw vriendengroep op Lowlands, Defqon.1 of De Zwarte Cross mag staan. Ga jij een traantje laten als jij weer je favoriete nummer live hoort? 

Er zijn nog talloze leuke idee├źn te benoemen? Wat ga jij als eerste doen? Laat het ons weten!