Tips

Wat doe jij met je spaargeld?

Spaargeld, wie hoopt er niet een heleboel van te hebben. Het is belangrijk om spaargeld op je rekening te hebben voor als er ‘noodgevallen’ plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte wasmachine, televisie of auto. Toch lees je deze blog omdat het kriebelt. Je wilt toch graag iets doen met je spaargeld. Ik heb misschien wat tips voor je.

Investeer in je huis

Investeren in je huis, het klinkt misschien een beetje gek. Je kunt de waarde van je huis verhogen door eraan te verbouwen. Een nieuwe keuken? Een nieuwe badkamer? Wat dacht je van een uitbouw of een mooie overkapping. Wat zeker de waarde verhoogd is een dakkapel Serre (ook wel bekend als een dakkapel op zolder). Neem eens contact op met een specialist. Hier kan je meer informatie vinden!

Investeren

Durf jij wat risico te nemen met je geld? Dan kan je gaan investeren. Je kunt dit op een redelijk veilige manier doen bij al langere bestaande brokers, maar je kunt ook cryptocurrency kopen. Let wel op dat je met deze manier van investeren veel geld kunt verliezen. De andere kant van de medaille is dat je ook enorm veel geld kunt verdienen. 

Op vakantie gaan

Je dacht vast al, wanneer komt het onderwerp vakantie. Spaargeld is voor veel Nederlanders ideaal om een vakantie van te boeken. Een vakantie kost altijd geld, maar levert ook veel op. Je krijgt er geld mee terug, maar wel hele waardevolle herinneringen. En misschien is dat nog wel belangrijker!

Heb jij nog wat leuke tips voor ons? Laat het ons dan weten in de reacties hieronder.