Tips

Wat geef je een kind voor kerst?

Kerst staat voor deur! Tijd om gezellig met familie, vrienden en/of partner te eten en stil te staan bij alles wat je hebt. Ook staat de kerst bekend als een tijd waarin het gaat om cadeautjes. Ben jij nog aan het twijfelen wat jij jouw zoon of neefje gaat geven? Wij hebben wel een paar leuke tips!

Een elektrische kinderauto

Ja, je leest het helemaal goed. Een elektrische kinderauto is helemaal de gadget om te geven aan jouw kleine vent. Met een elektrische kinderauto, die o.a. te koop is bij Marcelina Shop, steelt jouw dreumes de show. Haalt jouw zoon straks zijn vrienden op in een Audi kinderauto? Wel is aan te raden om de kinderauto niet onder de kerstboom te verstoppen, aangezien dit lastig lijkt te passen. 

Spelcomputer

Is het budget wat ruimer, dan is een Playstation de ideale verrassing. Tegenwoordig is een spelcomputer niet meer uit het huis te denken en daarom ook een zeer geliefd cadeau. Heeft jouw kleine man al een spelcomputer? Dan kun je natuurlijk kijken naar de nieuwste spelletjes. Geheid dat daar een leuke tussen zit. 

Buitenspeelgoed

Er zijn tientallen clichés die we kunnen gaan roepen. Toch zijn deze clichés vaak ook waar. Koop jij maar eens een voetbal of een wedstrijdshirt van zijn favoriete voetbalclub. Wedden dat hij helemaal door lint gaat. Maar ook een bestuurbare auto, speelgoed auto’s en een step zijn razend populaire producten.

Heb jij nog goede tips voor ons? Laat het ons dan weten in de reacties, zodat wij jullie tips kunnen meenemen in een nieuwe blog.