Wat mag je verwachten van Auping bedden?

Heel wat gerenommeerde merken van bedden hebben hun oorsprong in de Scandinavische landen. Je hoeft het echter lang niet altijd zo ver te zoeken, integendeel. Ook hier in Nederland beschikken we over een fantastisch merk. Het gaat hierbij natuurlijk om het bekende Auping. Indien je de keuze maakt om één van de verschillende Auping bedden te kopen kan je evengoed rekenen op Scandinavisch slaapcomfort. Dit bovendien ook nog eens op het allerhoogste niveau. Dit merk combineert dan ook moderne, functionele en krachtige ontwerpen tot een fantastisch eindresultaat. Om er zeker van te zijn dat dit merk je ten allen tijde meest optimale kwaliteit weet te garanderen werkt het samen met niet alleen wetenschappers, maar ook met gerenommeerde ontwerpers. 

  1. Drie unieke eigenschappen in één bed 

Het merk Auping stelt ten allen tijde alles in het werk om haar klanten over de hele lijn te voorzien van een zo optimaal mogelijk eindresultaat. Het feit dat men ervoor kiest om niet alleen samen te werken met ervaren wetenschappers, maar tegelijkertijd ook met gerenommeerde ontwerpers zorgt er in de praktijk voor dat je door gebruik te maken van deze bedden bent verzekerd van een aantal niet onbelangrijke voordelen. Deze voordelen zijn onder meer de volgende: 

  1. Er wordt een maximale ondersteuning van het lichaam gerealiseerd; 
  2. Er is sprake van een optimale ventilatie in bed; 
  3. Je kan rekenen om een unieke verstelbaarheid van het bed; 

De absolute basis van de Auping bedden wordt gevormd door niet alleen een prima kennis van het slaapproces, maar ook door het gebruik van zeer innovatieve materialen. Het vakmanschap en de toewijding die wordt gegarandeerd door de medewerkers van het merk zorgen ervoor dat een duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad ten allen tijde zijn verzekerd. Het hoeft dan ook absoluut niet te verbazen dat dit merk door de jaren heen een werkelijk ongelofelijk mooie groei heeft weten te realiseren. 

  1. De spiraalbodem van Auping 

Indien je ervoor kiest om één van de Auping bedden te kopen zal je daarbij de beschikking krijgen over een zogenaamde spiraalbodem. Dat er door dit merk voor wordt gekozen om gebruik te maken van spiraalbodems is absoluut een uitstekende keuze te noemen. Dit is onder meer het gevolg van het feit dat er in een spiraalbodem zomaar even 10.000 verschillende drukpunten zijn terug te vinden. Dit zorgt ervoor dat je lichaam tijdens het slapen altijd is verzekerd van een echt optimaal comfort en een geweldige ondersteuning. Bovendien wordt ervoor de spiraalbodem gebruik gemaakt van een dunne staaldraad. Dit lijkt slechts een detail, maar dat is het allerminst. Het gebruik van deze staaldraad zorgt er immers voor dat je kan rekenen op een prima ondersteuning die echt jarenlang behouden blijft.

  1. Een open structuur zorgt voor een prima ventilatie 

Tot slot staan de Auping bedden er in de praktijk ook om bekend ten allen tijde een uitmuntende ventilatie te realiseren. Deze uitmuntende ventilatie en temperatuurregeling zorgt ervoor dat je niet snel te warm of te koud zal hebben in je Auping bed. Een spiraalbodem staat er om bekend te bestaan uit allemaal dunne staaldraden die verweven zijn. Het gevolg hiervan is dat er zomaar even maar liefst 80 procent van het oppervlak vrij van lucht kan worden gehouden. Ook dit is zeker en vast een meer dan interessant voordeel waar je op kan rekenen indien je één van de verschillende Auping bedden gaat bestellen.

Dit bericht is geplaatst in Wonen. Bookmark de permalink.