Geen categorie

Wat vinden klanten van Amslod fietsen?

De Amslod Amslod fiets ervaringen zijn voor het merendeel positief. Het begint allemaal bij de prettige kennismaking met Amslod. Je kunt bij ons namelijk een gratis proefrit met expert aan huis aanvragen. De medewerker van Amslod legt je precies uit hoe de fiets in zijn werk gaat. Vervolgens kun jij een proefrondje gaan maken om gevoel met de fiets te krijgen. Zoek je toch iets anders dan kan onze medewerker je hierin adviseren. Hij of zij weet namelijk op basis van jouw wensen de perfecte fiets te vinden. Ook hebben wij een goede garantieregeling van 2 jaar. Wij komen de fiet dan bij jou op locatie repareren of het defecte onderdeel vervangen. Waar je ook in Nederland bent wij hebt altijd een monteur in de buurt.

Waarom wij de beste fietsen van Nederland hebben

Uit de elektrische fietsen test 2020 is wel gebleken dat wij de beste fietsen van Nederland hebben. Dit komt omdat wij een collectie hebben voor ieder budget. Maar ook elke Amslod fiets is voorzien van een 43 Watt accu. Deze hebben wij zelf geproduceerd waardoor de prestaties nog optimaler zijn. Daarnaast hebben wij de beste service aan huis. Ook zijn mensen erg te spreken over de goede uitleg die zij krijgen van onze medewerkers. Bekijk de reviews Amslod herenfietsen en zie wat er over ons geschreven wordt. Daarnaast waren wij de eerste in Nederland met een kleurenscherm. Dit heeft een hele nieuwe wereld geopend. Het kijken op een zwart wit display doe je vaak met geknepen ogen. Dit is niet goed voor je zicht. Het gebruik van kleuren zorgt ervoor dat je direct en sneller de informatie af kunt lezen.

Kies zelf de aandrijving van jouw elektrische fiets

Je kunt kiezen voor een voorwielmotor model als je met enige regelmaat lange tochten gaat fietsen. Met de echte Amslod accu kun je dan wel 50 km of meer fietsen zonder de fiets op te hoeven laden. Een ander voordeel is dat hij bijna geluidloos is. Zo kun je genieten van de achtergrondgeluiden van de stad of de natuur. Het middenmotor model wordt door de meeste mensen gekozen. Dit komt omdat het extra weerstand biedt wanneer jij dit nodig hebt. Zo ervaren veel van onze klanten niet of nauwelijk de invloed van wind. Maar ook het rijden op een helling gaat gemakkelijk. 

Hoe kies je een elektrische fiets?

Een elektrische fiets kies je aan de hand van een aantal punten. Je begint natuurlijk met de vraag hoe vaak je de fiets gaat gebruiken. Ook weet je wel of je een goede conditie hebt of dat je veel ondersteuning nodig hebt. Daarnaast is het doel van de fiets ook belangrijk. Het voorwielmotor model heeft een langer uithoudingsvermogen. Dit is ideaal voor mensen die op vrije dagen lange afstanden gaan fietsen. Uiteindelijk is het gevoel datgene wat bepaald welke fiets je neemt. Dit komt omdat je een gevoel moet hebben dat het echt perfect is. Het kopen van een auto is hetzelfde als een elektrische fiets. Hij moet goed en niet te duur zijn.