Welke kit waarvoor gebruiken

Kit is er in de markt in velerlei kwaliteit. Ben je echt op zoek naar de hoogste kwaliteit kit of lijm. Dan bevelen wij Saba van harte aan. Saba Adhesive is een topmerk en topkwaliteit kit en lijm product die wij adviseren voor zowel relatief eenvoudige klussen als complexe, industriƫle klussen. Saba is een Nederlandse kitfabrikant die zich gespecialiseerd heeft in het hogere segment in de markt.

Natuurlijk wil je uitstekend kit of lijmwerk opleveren voor de opdrachtgever of eindklant. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een betrouwbaar kit of lijm product. Saba is een betrouwbare leverancier die al bijna 90 jaar de markt bedient. Naast de certificaten op het gebied van veiligheid, gaat bij juiste verwerking Saba kitten ongeveer 20-25 jaar mee. Dat is vrijwel uniek in de branche.

Van Dijken Pro levert een groot deel van het Saba assortiment door de gehele Benelux en ver daarbuiten. Saba heeft naast de afdichtingskitten en lijmen ook in andere sectoren goede producten van topkwaliteit. Denk aan pvc, biochemie, infrastructuur en civiele bouw. Maar wist je ook dat Saba bekendstaat in de voertuigenbouw? Zij doen dit al jaren op het hoogste niveau. Het SABA assortiment bestaat daarnaast uit MS-Polymeer producten ook hoogwaardige contactlijmen en 2-componentige polyurethaan. De SABA MS-Polymeer range bestaat uit drie groepen 1-componentige producten:

Ben je enthousiast geraakt over Saba kit of lijm en wil je meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Van Dijken Pro.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.