Kleding

Welke tas bij welke gelegenheid?

Een vrouw kan niet genoeg tassen hebben. Dat is ook niet zo gek, want bij elke gelegenheid heb je weer andere damestas nodig. Voor je werk gebruik je bijvoorbeeld een werktas, business tas of laptoptas, wanneer je een avondje uit gaat draag je een clutch of handtas en voor een dagje naar het strand is de shopper het meest geschikt. Wanneer je niet weet welke tas het beste past bij welke gelegenheid, lees dan verder, want hier somt gavetas.nl een aantal verschillende soorten tassen op. 

De shopper

De shopper wordt soms verward met een schoudertas, maar toch valt deze tas onder een andere categorie. Een schoudertas is namelijk te herkennen aan het lange hengsel die je over de schouder hangt en een shopper heeft twee veel kortere hengsels. Ook is de inhoud van een shopper over het algemeen groter dan die van een schoudertas. De shopper is ideaal om te gebruiken, zoals de naam al wel een beetje verklapt, wanneer je gaat shoppen. Verder is door de ruimte in deze tas de shopper ook heel handig voor dagjes uit. Omdat je hier eigenlijk alles makkelijk in kwijt kunt, kun je deze tas perfect gebruiken voor bijvoorbeeld een stranddag of een picknick. 

Schoudertas

Deze tas draag je eigenlijk voor alle dagelijkse bezigheden. Het is een tas die ideaal is om mee te nemen tijdens een dagje shoppen, voor een middagje terrassen of naar een lunch of informeel diner. Deze tas is handig, omdat hij comfortabel aan je schouder hangt, waardoor je rustig in kledingrekken kunt kijken, of bijvoorbeeld je flesje water niet hoeft vast te houden. Een schoudertas is voor elke vrouw een musthave. 

Clutch

De clutch is een tas die je meeneemt naar chique gelegenheden. Wanneer je een dinertje hebt, waarbij je netjes voor de dag moet komen. Maak je je outfit met de clutch helemaal af. Ook kun je alles wat je tijdens deze gelegenheden nodig hebt, in deze tas kwijt. Denk bijvoorbeeld aan je lippenstift, je telefoon, je sleutels of je geld. Kortom, heel makkelijk om mee te nemen, maar denk er wel aan, je moet de clutch wel zelf vasthouden.