Woontrends van 2021

We naderen langzaam het einde van 2020 en dat betekent dat we u vast willen klaarstomen voor 2021. Dit wordt hét jaar van een geheel nieuw interieur. Bent u nieuwsgierig naar de nieuwste woontrends van 2021? Zoekt u meubels nabij IJsselstein? Wij zetten ze voor u op een rijtje!

Woontrend 1. Natuurlijk en rustig

Dit jaar komen natuurlijke elementen zowel terug in de kleur als het interieur zelf. Het gebruik van natuurlijke kleuren zorgen voor een goede basis en rustige ondertoon. Lichte houtsoorten zijn perfect om deze natuurlijke en rustige uitstraling te creëren.

Woontrend 2. Donkerblauw

Dit is misschien een heel specifieke woontrend, maar 2021 wordt echt een donkerblauw jaar. De donkerblauwe kleur straalt vertrouwen, rust, koelte en luxe uit en geeft karakter aan uw woning. Probeer deze kleur ook eens te combineren met houtsoorten of gouden accessoires.

Woontrend 3. Duurzaamheid

Waar duurzaamheid in 2020 al belangrijk was, wordt het in 2021 nog een tikkeltje erger. Duurzaamheid staat voor een lange levensduur en daar willen we natuurlijk voor gaan! Kies bijvoorbeeld meubels die tijdloos zijn en lang mee kunnen gaan. Woont u nabij Utrecht? Kijk eens naar de woonwinkel in Utrecht waar u met het blote oog de producten kunt beoordelen!

Woontrend 4. Grijstinten

Grijs was in 2020 eigenlijk een kleur die u niet in huis wilde hebben, maar grijs komt terug! Door de combinaties die gemaakt kunnen worden met grijs, is het juist een kleur die u in huis wilt hebben. Op muren kunt u bijvoorbeeld spelen met verschillende verftechnieken waardoor de grijze kleur mooier uitkomt.

Dit bericht is geplaatst in Wonen. Bookmark de permalink.