Zo kleed je je voor een zomerse bruiloft

Voor je het weet is het alweer zomer. En in de zomer worden er altijd een hoop bruiloften gevierd! Ben jij uitgenodigd om te gast te zijn op een of zelfs meerdere bruiloften komende zomer? Dan is het nooit te vroeg om je voor te bereiden op wat je aantrekt. Alvast wat inspiratie opdoen? Op de site van Dani van Toll Bruidsmode kun je prachtige jurken voor gasten bekijken! En vergeet niet onze tips mee te nemen voor je gaat.

Draag geen wit

Dit zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar soms in een vlaag van verstandsverbijstering grijpen bruiloftsgasten in de zomer toch naar wit. Doe dit niet! Draag ook geen kleuren die heel dicht bij wit komen, dus ook geen ivoor of crème kleuren. Vergeet je deze regel, dan werk je jezelf wellicht in een heel erg ongemakkelijke situatie.

Vraag wat de bruidsmeisjes dragen

Als je ook maar enige verbinding hebt met de bruid dan kan het geen kwaad om haar te vragen welke kleur de jurken van de bruidsmeisjes zijn. Zo voorkom je dat je jurk vloekt of precies dezelfde kleur is. Heb je geen mogelijkheid om de vraag te stellen? Of wil de bruid het niet vertellen? Blijf dan ver weg van pastelkleuren, blauwe tinten en neutrale kleuren. Je hebt de grootste kans dat de kleur van de jurken van de bruidsmeisjes in dit palet ligt.

Neem niet te veel mee

Bij een mooie jurk hoort natuurlijk geen rugzak of andere grote tas. Wees niet degene die zijn normale tas voor het winkelen meeneemt naar de bruiloft. Natuurlijk kun je je luiertas meenemen als je voor je kindje moet zorgen tijdens de bruiloft. Maar heb je geen baby, dan heb je geen excuus. Je hebt niet meer nodig dan lippenstift, wat pepermuntjes (geen kauwgom) en wat geld. En dat past allemaal netjes bij elkaar in een mooie clutch. Heb jij even een prachtig excuus om te gaan shoppen!

Match met je partner

En onze laatste tip: match met je partner! Dit is vooral een belangrijke als je date je vriend, verloofde of je man is. Je hoeft het niet over de top te doen, maar zorg wel dat je bij elkaar past in hoe je gekleed bent. Je wilt niet undressed zijn als je naast je partner staat of andersom.

Dit bericht is geplaatst in Kleding. Bookmark de permalink.