Woning

Zo knap jij je huis op

Je herkent het vast wel. Je loopt door het huis, maar bent nog niet helemaal tevreden over de inrichting. Stiekem droom je van een ander huis, maar momenteel is dit voor jou niet realistisch. Geld om het huis anders in te richten heb je wel. Wij geven je enkele tips om toch een nieuwe look te creĆ«ren. 

Nieuwe vloer

Een nieuwe vloer zorgt voor een nieuwe uitstraling. Jaren geleden waren de trends in het vloeren landschap anders als dat ze nu zijn. Kies jij voor een strakke visgraat vloer of ga je voor vloertegels? Het is belangrijk dat je je goed laat informeren over de vloer, aangezien je de vloer niet regelmatig (wilt) wisselen. Klik hier voor meer informatie over een PVC vloer of bekijk de website van Vloerenmarkt Genemuiden.

De muren

Voorzie de muren eens van een andere kleur of patroon. Heb je jarenlang een donkere kleur gehad, kijk dan eens naar het tegenovergestelde. Je kunt met patronen werken, vlakken of toch een effen kleur. Je zult merken dat je door deze relatief kleine ingreep de sfeer in huis compleet veranderd. 

Interieur

Heb je het grote werk aangepakt (vloeren, muren, plafond)? Dan is het tijd voor de meubels. Welke meubels zijn toe aan vervanging? Past het allemaal nog bij elkaar? Het is belangrijk dat je van te voren goed nadenkt over het totaalplaatje. Misschien kun je nu niet alles direct kopen, maar over een paar jaar wel. Liggen jullie vaak op de bank? Dan is een nieuwe hoekbank wat je zoekt. Mis je opslag? Zoek dan een kast. 

Laat ons weten wat jij gaat doen!